Umjetna tikovina PERMATEAK

Vrhunska ugradnja, Višegodišnje iskustvo sa preko 30.000m2 ugrađeno umjetne tikovine na plovila u Republici Hrvatskoj, Crnoj gori i Sloveniji. 
Profesionalni tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom opremanju plovila, zavidnom referentnom listom zadovoljnih klijenata koji su izabrali kvalitetu, vrhunsku završnu obradu i stručnost za povećanje funkcionalnosti i vrijednosti plovila ugradnjom umjetne tikovine.
Stručnost, kvalitetna izrada i vrhunski materijali su garancija 100% zadovoljstva naših klijenata.
Vi Imate gliser a mi imamo sve za vas! 
Nazovite nas 095/ 353-5020 ili mail: prodaja@gliserdijelovi.com

Jednostavna instalacija:
Bez obzira koliko je kompliciran prostor, PERMATeak će lako odgovarati vašem brodu.

fleksibilni podovi od morske tikovine PERMATeakov inovativni dizajn temeljen na trakama znači da bez obzira na to koliko je kompliciran ili tanak prostor, još uvijek možete uživati ​​u prekrasnom izgledu i izdržljivosti kvalitete sintetičkih tikovine na vašem brodu. Fleksibilan i jednostavan za manipuliranje, PERMATeak se može rezati tako da odgovara bilo kojem broju uglova, rubova, otvora, špula ili bilo čega što može stvoriti problem u manje prilagodljivim opcijama. Bez obzira koliko je kompliciran dizajn, PERMATeak može stvoriti paletu po mjeri za vaš brod.
Mi znamo da tražite opciju za podove koji poboljšavaju izgled vašeg broda, a to znači pronalaženje proizvoda koji savršeno može zagrliti svaku krivulju i liniju. PERMATeakov profesionalni i iskusni instalacijski tim može brzo i jednostavno instalirati palubu koja to čini upravo to, dajući vam skup i lijep izgled terase od pramčanog dijela, palube do unutarnje kabine u izgledu tikovine bez ikakvih problema u održavanju i trajnosti.

Postoji gotovo jednako mnogo načina da instalirate PERMATeak jer postoje različite vrste vlasnika i brodova. Za najiskusnije i odlučne do-it-yourselfere, moguće je kupiti PERMATeak materijale, osobno izmjeriti i izraditi vlastite ploče, a zatim ih ljepiti. Budući da se ploče za izradu, pogotovo kada se radi o prilagođenim oblicima i granicama, mogu biti najteži dio, nudimo i mogućnost parcijalne samostalne instalacije. U tom slučaju korisnici nam mogu poslati predloške područja koja će biti obuhvaćena PERMATeakom. Zatim ćemo stvoriti premade ploče koje su spremne za instalaciju i trebaju biti zalijepljene. Konačno, za one koji vole da cijeli proces prepuste stručnjacima, pružamo stručne usluge instalacije.

Bez obzira na to koji proces odaberete, instalacija PermTeaka na vaš brod uvijek uključuje tri osnovna koraka:

- Izrada predloška.
- Izrada ploča.
- Lijepljenje na deblu.
Jednostavno je imati lijepu paletu koja je prilagođena za vaš brod. I to je osobno prilagođeno uklapanje važno za stvaranje bešavnog izgleda. (Zbog toga ne preporučujemo da radite s predlošcima sličnih brodskih modela. Svaki brod je jedinstven, a te male razlike spriječit će vašu palubu da dobije savršeni PERMATeak.)

Jednostavna, a ipak beskonačno prilagodljiva, PERMATeak se ne može pobijediti zbog jednostavne instalacije. 
Obratite nam se još danas kako biste saznali više.
Vi Imate gliser a mi imamo sve za vas! 
Nazovite nas 095/ 353-5020 ili mail: prodaja@gliserdijelovi.com