ITT VAGYUNK ÖNÖKÉRT


Minőségi motoralkatrészek: Csak vezető márkák, mint például a Mercruiser, Mercury, Volvo Penta, Suzuki, Yanmar, Yamaha, Tohatsu stb. magas minőségű motoralkatrészeit kínáljuk.


Gyors és megbízható szállítás: Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy gyors és megbízható szállítást biztosítsunk, közvetlenül az Önök ajtajáig.


Szakértő ügyfélszolgálat: Csapattagjaink mindenkor szakértő ügyfélszolgálatot nyújtanak, és szívesen segítenek minden kérdésben vagy aggályban.


Ügyfélelégedettség a középpontban: Célunk, hogy minden alkalommal felülmúljuk az Önök elvárásait, és kiváló minőségű alkatrészeket, gyors és megbízható szállítást, valamint kivételes ügyfélszolgálatot nyújtsunk.


    Üdvözöljük online hajómotor alkatrész kiskereskedésünkben, ahol a leggyorsabb és legmegbízhatóbban biztosítjuk a hajómotor alkatrészek ellátását belső és külső hajómotorokhoz. Büszkék vagyunk arra, hogy magas minőségű alkatrészeket kínálunk vezető márkáktól, mint például a Mercruiser, Mercury, Volvo Penta, Suzuki, Yanmar, Yamaha, Tohatsu és még sok más.


    Áruházunkban megértjük, hogy megbízható és jól működő hajómotorokkal rendelkezni rendkívül fontos. Ezért csak a legjobb és legmegbízhatóbb motoralkatrészeket kínáljuk, hogy hajója zavartalanul és hatékonyan működjön. Kiterjedt hajómotor alkatrész kínálatunk magában foglalja az impellereket, üzemanyag szivattyúkat, vízszivattyúkat, szűrőket, gyújtás alkatrészeket és még sok mást.


    Kötelezettségvállalásunk az ügyfélkapcsolat terén az elsődleges számunkra. Tudjuk, hogy amikor hajómotor alkatrészekre van szüksége, gyorsan szeretné őket megkapni, ezért gyors és megbízható szállítást kínálunk az ajtajáig. Képzett ügyfélszolgálati csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen bármilyen kérdésben vagy aggodalomban. Csak hívjon minket a +385 (0)98 644-551 telefonszámon, vagy küldjön nekünk egy Whatsapp üzenetet, vagy írjon nekünk e-mailt a prodaja@gliserdijelovi.com címre.


    Büszkék vagyunk arra, hogy csak a legmagasabb minőségű motoralkatrészeket kínáljuk a szakma vezető márkáitól. Szakértő csapatunk elkötelezett abban, hogy minden általunk kínált alkatrész megfeleljen a legszigorúbb minőségi és teljesítménykövetelményeknek.


    Amikor a mi online hajómotor alkatrész kiskereskedésünket választja, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű alkatrészeket és szolgáltatást kapja. Célunk egy problémamentes és kellemes vásárlási élmény nyújtása, és mindig törekedünk arra, hogy felülmúljuk az elvárásait.


    Összefoglalva, ha magas minőségű hajómotor alkatrészekre van szüksége hajójához

    akkor ne keressen tovább, mint a mi online áruházunk. Széles választékban kínálunk vezető márkák által gyártott kiváló minőségű alkatrészeket, gyors és megbízható szállítással, valamint kiváló ügyfélszolgálattal. Tehát miért várjon? Kezdje el a vásárlást még ma, és tapasztalja meg a hajómotor alkatrész ellátás legjobbját!


    Hozzájárulunk az összes horvátországi és montenegrói helyszínen történő szállításhoz, még a szigeteken is. Az ügyfeleink 89%-a a vásárlást követő 24 órán belül megkapja az alkatrészeket (a rendelkezésre állás korlátozásával).

    Legjobb árak és minőség a sikerhez. 7 éve, 100%-ig elégedett ügyfeleink garantálják a biztonságos és legjobb szolgáltatást a legjobb árakon, a termék minőségének kompromisszum nélkül.


    MERCRUISER ALKATRÉSZEK VOLVO PENTA ALKATRÉSZEK EREDETI QUICKSILVER

    VAN ÖNNEK EGY HAJÓMOTORJA, MI PEDIG RENDELKEZÜNK AZ ALKATRÉSZEKKEL - GARANCIA, SZÁMLA R1 - MEGBÍZHATÓSÁG

    NÉZZE MEG HIRDETÉSEINKET,

    ÉRDEKLŐDJÖN AZ ÖN ÁLTAL KERESETT ALKATRÉSZEKRŐL.

    Eredeti QUICKSILVER a MERCRUISER számára; MERCURY, VOLVO PENTA, Suzuki, Yamaha, Tohatsu, Yanmar Mercruiser és helyettesítő alkatrészek. Szervizanyagok, olajok és szűrők, pótalkatrészek. Olajok, szűrők, tömítések, anódok, kipufogó nyomásszabályozók, keringető szivattyúk, tengeri szivattyúk, hajtóművek, üzemanyag szivattyúk, tömítések, csatlakozó készletek, szíjak.

    Kérjen ingyenes árajánlatot

    www.gliserdijelovi.com

    prodaja@gliserdijelovi.com

    VAN ÖNNEK EGY HAJÓMOTORJA, MI PEDIG RENDELKEZÜNK AZ ALKATRÉSZEKKEL

    NEMZETKÖZI

    MOBIL +385 98/644-551

    whatsapp +385 98 644551

    VAN ÖNNEK EGY HAJÓMOTORJA, MI PEDIG RENDELKEZÜNK AZ ALKATRÉSZEKKEL

    MOBIL 098/644-551